Gangudstilling

Gangudstillingen er udstillinger med skiftende, fortrinsvis lokale kunstnere.

Udstillingerne administreres af Elsebeth Søgaard, mail: madumflodvej6@gmail.com

Udstillingen 20 nov. - 1. febr.i er af Bodil Bjergbæk

Kløvervej 459, Nørhede V., 6990 Ulfborg

E-mail: lonebo47@gmail.com

www.bodilbjergbaek.dk

www.facebook.com/bodilbjergbæk-maleri

Jeg betragter mig selv som landskabsmaler, inspireret af den omgivende natur – både her i Danmark, hvor jeg nu atter bor efter en del år i Sverige, og også naturen, som jeg har oplevet den i bl.a. Grønland, Sverige og på rejser til andre himmelstrøg. Når jeg færdes ude, er skitsebog og kamera mine faste følgesvende, og skitser og fotografier omsættes siden til malerier i mit atelier. Jeg holder dog også meget af at male på stedet, når vejret tillader det. Her har jeg dufte og lyde, og jeg forsøger at gengive den stemning, jeg selv oplever.

Jeg er til dels autodidakt. Begyndte at male i 1970’erne, hvor jeg gik på kunstskole i Herning i 3 år. Siden da har jeg malet hos forskellige etablerede kunstnere og deltaget i kurser på Århus Kunstakademi, på højskoler o.l. Jeg forsøger hele tiden at dygtiggøre mig og lære nyt.

I begyndelsen arbejdede jeg mest med oliefarver. Men senere er jeg gået over til akryl, som jeg synes passer bedre til min arbejdsmåde. Jeg arbejder også med både akvarel og oliekridt, der er nemmere at have med på rejser.

Jeg har udstillet mange forskellige steder i såvel Sverige, Finland og Danmark – i kunstforeninger, på gallerier og på museer, - både på samlingsudstillinger og alene. Har også fået billeder antaget på censurerede udstillinger, bl.a. i Bjerringbro Kunstforening i 2013 og 2014.