Aktuel udstilling

Lørdag den 10. september åbnede Vestjysk Kunstforeningen Ulfborg dørene op for den første udstillingen af to i efteråret 2022.

Ved ferniseringen af udstillingen "Indblik i en kringlet hjerne" præcenterede kunstner Niels Steen Sørensen, Struer sig selv og sine værker.

Niels Steen Sørensen fortalte meget gribende om en kaotisk barndom med mange skoleskift efter farens tidligere død, og en mor der alene måtte forsørge familien.

Det har gjort ham til et menneske, der har svært ved at have tillid og knytte sig til andre. Han udtrykker, at han arbejder bedst alene, fordyber sig i både litteratur og gennem hans mange langvarige rejseoplevelser i verden. Et liv som alt sammen kommer til udtryk i hans billeder.

En utrolig spændende og farverig udstilling, som er et besøg værd.

Udstillingen er åben torsdag - søndag fra 14- 17.

Vestjysk Kunstforeningen Ulfborg takker alle, der mødte frem til ferniseringen og håber at flere vil kikke forbi de næste 3 uger.

Rigtig god fornøjelse.

Niels Steen Sørensen 14
Niels Steen Sørensen 13
Niels Steen Sørensen 15
Niels Steen Sørensen
Niels Steen Sørensen 5
Niels Steen Sørensen 4
Niels Steen Sørensen 3
Niels Steen Sørensen 2
Niels Steen Sørensen 1
Niels Steen Sørensen 11
Niels Steen Sørensen 10
Niels Steen Sørensen 9
Niels Steen Sørensen 8
Niels Steen Sørensen 7
Niels Steen Sørensen 12

I Cafe Heden i Ulfborg Kirkeby ved hedekaffe en juni aften blev der uddelt midler for 429.000 kr til foreninger og institutioner i Sparekassens virkeområde.

Fra bestyrelsen deltog Elsebeth Søgaard og Solveig Ashton ved uddelingen.

Tusind tak til Ulfborg Sparekasses Fond.

Ulfborg Sparekasses Fond Uddeling 2022

Kunstforeningen har modtaget  10.000 kr. fra Ulfborg Sparekasses Fond Uddeling 2022.