Om Vestjysk Kunstforening

Vestjysk kunstforening Ulfborg har eksisteret siden 1963, og kan fejre 60 års jubilæum i 2023.

Foreningens formål er at arrangere udstillinger, foredrag og udflugter til kunst og kultur for medlemmer og andre interesserede. Kunstforeningen tilstræber at udstillinger rammer så bredt som muligt med forskellige og unikke kunstarter udøvet af kunstnere fra hele landet.

Udstillinger, foredrag mm. foregår i Tinghuset i Ulborg , som er et fælles kulturhus. Der vil være ca. 3-4 udstillinger pr. år, hvor foreningen er vært ved ferniseringen.

Foreningen bestyrelse består af 7 medlemmer og 1 suppleant. Der ud over er der tilknyttet en støttegruppe med frivillige, som er behjælpelig med praktiske opgaver i forbindelse med foreningens aktiviteter.

Foreningen har en trofast medlemsskare og får løbende mange nye medlemmer.Et medlemsskab tegnes for et år af gangen og koster 100 kr. pr. person.

Har du spørgsmål, forslag eller ideer er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen eller send os en mail på mail@vestjyskkunstforening.dk

Foreningen modtager støtte fra Holstebro kommune.

Ringkøbing Landbobank er annoncesponcer.